Diyarbakır Son Dakika Haberler

» GÜNDEM » Diyarbakır Son Dakika Haberler

Diyarbakır, son yıllarda sağlık altyapısında önemli gelişmeler kaydeden bir şehir. Şehirde şu anda birçok devlet ve özel hastane bulunmaktadır. Devlet Hastaneleri: Diyarbakır’da Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi, Gazi Yaşargil Devlet Hastanesi ve Çocuk Hastanesi gibi birçok donanımlı devlet hastanesi mevcuttur. Bu hastanelerde genel cerrahi, dahiliye, kardiyoloji, onkoloji gibi birçok branşta uzman doktorlar tarafından hizmet verilmektedir. Diyarbakır […]

Diyarbakır, son yıllarda sağlık altyapısında önemli gelişmeler kaydeden bir şehir. Şehirde şu anda birçok devlet ve özel hastane bulunmaktadır.

Devlet Hastaneleri: Diyarbakır’da Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi, Gazi Yaşargil Devlet Hastanesi ve Çocuk Hastanesi gibi birçok donanımlı devlet hastanesi mevcuttur. Bu hastanelerde genel cerrahi, dahiliye, kardiyoloji, onkoloji gibi birçok branşta uzman doktorlar tarafından hizmet verilmektedir.

Diyarbakır Son Dakika Özel Hastaneler: Son yıllarda Diyarbakır’da özel hastane yatırımları da artmaktadır. Memorial Diyarbakır Hastanesi, Diyarlife Hastanesi ve Özel Diyarbakır Bağlar Hastanesi gibi modern özel hastaneler şehirde sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmektedir. Bu hastanelerde de birçok branşta uzman doktorlar ve gelişmiş tıbbi cihazlar ile hastalara hizmet verilmektedir.

Diyarbakır’da Son Dakika yeni bir devlet hastanesinin inşaatına başlanacağı öğrenildi.
Özel Diyarbakır Bağlar Hastanesi, kalp cerrahisi bölümünü hizmete açtı.
Diyarbakır’da düzenlenen sağlık fuarına yoğun ilgi gösterildi.