Yenişehir Stadyumunda Cumhuriyet coşkusu
İzmit’te Cumhuriyet Korteji çocukların adımlarıyla renklendi
29.10.2025 - Çarşamba 16:05
İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evleri’nin minikleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı renkli bir kortej ve koro gösterisiyle kutladı.
KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Fethiye Caddesi’nden başlayan Cumhuriyet Korteji, minik yüreklerin taşıdığı bayraklar ve marşlarla kenti kırmızı beyaza bürüdü. Çocukların coşkulu yürüyüşü boyunca vatandaşlar alkışlarla korteje eşlik etti.
HEYECAN VE GURUR
Yürüyüşün ardından İzmit Belediye Meydanı’nda gerçekleşen Cumhuriyet Korosu ile kutlamalar taçlandı. Minikler, büyük bir heyecan ve gururla Cumhuriyet şarkılarını seslendirirken aileleri de bu anlamlı ana ortak oldu. Renkli bayraklar, gülümseyen yüzler ve çocuk sesleriyle İzmit Meydanı adeta bir bayram alanına dönüştü.
Balıkesir’den sokak hayvanlarına sıcak yuva
Kocaeli İzmit Sanat Akademisi Fransa’da ödül aldı
Erzurumlu hayırseverlerden gönüllü yardım seferberliği
Manisa'da kitap bağışı çağrısı
Nasdaq Verafin, Küresel Dolandırıcılıkla Mücadele İttifakı'na (GASA) katıldı
Muğla Milas soğuk kış günlerinde vatandaşın yanında
Düzce'de 4. sınıf öğrencilerine yönelik izleme çalışması değerlendirildi
Kütahya’da şehidin adı ortaokulda nesiller boyu yaşatılacak
İzmit'te 'halk et' yüzleri güldürürken, 'askıda et' desteği sürüyor
Filede Osmangazi Belediyespor rüzgarı