Eskişehir Büyükşehir’den kırsala yol yatırımı
Düzce’de trafiği tehlikeye atan sürücülere ceza yağdı
30.10.2025 - Perşembe 17:35
Düzce’de bazı motosiklet sürücülerinin trafikte “ön kaldırma” hareketleri yaparak hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye attıkları anlar kameralara yansıdı.
Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Kent merkezinde son günlerde artan bu tür tehlikeli hareketler üzerine Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
Ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, trafiği tehlikeye düşürdüğü tespit edilen motosiklet sürücülerine 4 bin 153 TL idari para cezası uygulandı.
Emniyet yetkilileri, trafikte yapılan bu tür riskli hareketlerin hem sürücülerin hem de diğer vatandaşların hayatını tehlikeye attığını vurgulayarak, şehir genelinde denetimlerin aralıksız süreceğini bildirdi.
Türkiye’nin Nöbetçi Eczaneleri – Her Şehirde En Yakın Eczane Artık Bir Tık Uzakta
Opttab – Yapay Zeka Aramalarında En Üstte Görünmenin En Hızlı Yolu
Sigortabin – En Uygun Sigorta Şimdi Parmaklarınızın Ucunda
EyMen Vinç – Hatay’da Hızlı, Güvenli ve Profesyonel Vinç Kiralama
Melikşah Altay, “Unutmadım” ile Müzik Sahnesine İlk Adımını Atıyor
İstanbul’da Transfer Hizmetlerinin İş Dünyasına Sağladığı Verimlilik ve Zaman Yönetimi Avantajı
Yasemin Adar Spor Salonu Keçiören'de kadınların hizmetinde
Demirtaş’a yeni aile sağlığı merkezi
Bosnalı Bakan’dan kardeşlik vurgusu