Düzce Belediyesi gassalları 'Ölünce bizi kim yıkayacak' dedi
Edirne İpsala'da kurumlar arası işbirliği güçleniyor
04.01.2025 - Cumartesi 14:46
Edirne İpsala’da, kurumlar arası işbirliğini güçlendirmek amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirildi.
Erdoğan Demir / Keşan Postası (EDİRNE İGFA)
Edirne'nin İpsala İlçe Emniyet Müdürü Sinan Turhan, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Çalıbaşı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Olcay Karbuz, İpsala Borsası’na ziyarette bulundu.
BORSA YÖNETİMİ İLE GÖRÜŞME
Ziyaret sırasında misafir heyet, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Önalan ve Seçkin Atlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Dubacı ve Tamer Şimşek ile Genel Sekreter Cüneyt Altınbaş tarafından karşılandı. Görüşmede, ilçenin ticari, tarımsal ve genel güvenlik durumuna dair değerlendirmelerde bulunuldu.
İPSALA’NIN GELECEĞİ ELE ALINDI
İstişarelerde, ilçenin ekonomik potansiyeli, tarım ve ticaret sektöründeki gelişmeler, güvenlik konuları ve kurumlar arası koordinasyon ele alındı. Bu tür görüşmelerin, İpsala’nın gelecekteki büyüme ve kalkınma hedefleri açısından önemli olduğu vurgulandı.
TEŞEKKÜR MESAJI
İpsala Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer, "İlçemizin gelişimi için tüm kurumlarımızla ortak hareket etmenin önemine inanıyoruz. Bu nazik ziyaretleri için İlçe Emniyet Müdürümüze, Jandarma Komutanımıza ve İlçe Tarım Müdürümüze teşekkür ederiz" dedi.
WEGA MEDIA, TIKTOK LIVE PARTNER AJANSI OLARAK DIJITAL YAYINCILIGA YENI BIR SOLUK GETIRIYOR
Emirdağ’da yaylada mahsur kalan 2 vatandaş kurtarıldı
SİPER-1’den bir başarı daha... Gök Vatan'ın muhafızı görev başında!
Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın: Uluslararası hukuk açıkça ihlal edildi
Dülük-OSB Tüneli’nde yüzde 25 tamam
BESOB'a bağlı odalarda seçim süreci başladı
Sakarya'dan sürdürülebilirlik hamlesi... Terminal GES binalarına hizmet üretiyor
Trabzon'da yoğun kar mesaisi! Tüm yollar açıldı
Sakarya Büyükşehir 2025’te yüz binlere dokundu... 260 bine yakın çağrı cevaplandı
Ordu’da engelsiz taksi uygulaması hayatları kolaylaştırıyor