Ali Koç’un inadı kırıldı! ‘İyi ki Fenerbahçe’de’ dedirtecekti, ayrılıyor

» SPOR » Ali Koç’un inadı kırıldı! ‘İyi ki Fenerbahçe’de’ dedirtecekti, ayrılıyor

Sinan Gümüş’ün Fenerbahçe macerası sona eriyor. Sarı-Lacivertlilere transfer olduğu gün ‘Sinan Gümüş iyi ki burada dedirtmek istiyorum’ ifadelerini kullanan 27 yaşındaki futbolcu, sezon başında yaşanan krizin ardından Fenerbahçe’de kalmış ancak kadro dışı bırakılmıştı. Başkan Ali Koç da Sinan Gümüş’le ilgili ‘Bize sorun çıkarana biz de sorun çıkarırız. Mayıs ayına kadar kulüpte tutacağım” ifadelerini kullanmıştı. Ali Koç’un oyuncuyla ilgili inadının kırıldığı ve devre arasında yolların ayrılacağı iddia ediliyor.

Fenerbahçe‘nin Genoa’dan bedelsiz kadrosuna kattığı Sinan Gümüş‘ün Sarı-Lacivertlilerdeki macerası sona eriyor. Yeni sezon öncesi Ali Koç‘la yaşadığı transfer krizinin ardından kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş ile Fenerbahçe’nin yollarının devre arasında ayrılacağı iddia ediliyor. Süper Lig ve İtalya Serie A’dan birçok talibi olan 27 yaşındaki futbolcunun hangi takımla anlaşacağı merak konusu.

“SİNAN GÜMÜŞ İYİ Kİ BURADA DEDİRTMEK İSTİYORUM”

Fenerbahçe’ye transfer olduğu gün ‘Sinan Gümüş iyi ki burada dedirtmek istiyorum‘ ifadelerini kullanan tecrübeli futbolcu, yeni sezon öncesi kulüple transfer krizi yaşamış ve takımda kalmıştı. Ancak Sarı-Lacivertli yönetim daha sonra Sinan Gümüş’ü kadro dışı bırakmıştı.

“SİNAN GÜMÜŞ BİZE GELMEK İSTEMEDİ”

O dönem konuyla ilgili konuşan başkan Ali Koç isim vermeden “Bonservisi için iyi bir teklif geldi, ocak ayına kadar gitmek istemedi. Bize zorluk çıkarana biz de zorluk çıkaracağız. Mayısa kadar kulüpte tutacağım” ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra birçok Süper Lig ekibinin kadrosuna katmak istediği Sinan Gümüş, söz konusu teklifleri reddetmişti. Hatta Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma “Sinan Gümüş için Fenerbahçe ile anlaştık ama oyuncu bize gelmek istemedi” ifadelerini kullanmıştı.

ALİ KOÇ’UN İNADI KIRILDI

Başkan Ali Koç’un Sinan Gümüş’le ilgili inadının kırıldığı ve oyuncuyla devre arasında yolların ayrılacağı iddia ediliyor.