İşte Vizyona Giren Filmlerin Gişe Rakamları

» MAGAZİN » İşte Vizyona Giren Filmlerin Gişe Rakamları

Severek izlediğimiz bir çok filmler mevcut.Sinema severlerin ise izledikleri filmlerde en çok merak ettikleri konu ise izledikleri filmin kaç kişi tarafından izlendiği.Bu hafta vizyona giren bir çok filmin gişe rakamlarını sizler için derledik. İşte Vizyona Giren Filmlerin Gişe Rakamları; Dünya genelinde büyük bir rüzgarı arkasına alan Infinity War, Türkiye’de 683.075 seyirciyle yabancı filmler arasında tüm […]

Severek izlediğimiz bir çok filmler mevcut.Sinema severlerin ise izledikleri filmlerde en çok merak ettikleri konu ise izledikleri filmin kaç kişi tarafından izlendiği.Bu hafta vizyona giren bir çok filmin gişe rakamlarını sizler için derledik.

İşte Vizyona Giren Filmlerin Gişe Rakamları;

Dünya genelinde büyük bir rüzgarı arkasına alan Infinity War, Türkiye’de 683.075 seyirciyle yabancı filmler arasında tüm zamanların en iyi ikinci açılış performansına imza attı. Gösterimdeki ilk iki gününde yaklaşık 500 bin seyirci tarafından izlenen film, pazar günü biraz yavaşlayarak yabancı filmler seyirci rekorunu da elinde bulunduran Hızlı ve Öfkeli 7’nin gerisinde kaldı.

Görkemli bir açılış gerçekleştiren Avengers: Infinity War, ilerleyen haftalarda 1.462.002 seyirciyle Türkiye’de en çok izlenen süper kahraman filmi unvanını şimdilik elinde bulunduran Batman v Superman: Adaletin Şafağı’nı geride bırakacak gibi duruyor. En çok izlenen yabancı filmler listesinde ilk ona kuvvetle muhtemel girecek olan Infinity War’un nihai sırasının ne olacağını ise özellikle önümüzdeki hafta sonu elde edeceği seyirci miktarı belli edecek.

Sinemaya giden her on seyirciden yedisinin Infinity War’u tercih ettiği hafta sonunda ilk beşin geri kalanını ise yerli filmler oluşturdu. Vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Cici Babam 57.792 seyirciyle kinci sırada yer aldı.

57.288 seyirci tarafından izlenen Maşa ile Koca Ayı 2: Sonsuz Arkadaşlık haftayı üçüncü sırada kapattı.

Dokuzuncu hafta sonunu da ilk beşte tamamlamayı başaran Ailecek Şaşkınız dördüncü sırada yer alırken, BKM yapımı Bizim Köyün Şarkısı nisan ayının son hafta sonunda beşinci sırada bulunan film oldu.

80 salonda vizyona giren Hülya Avşar’ın Selfi filmi ise 1.302 kişi tarafından izlendi.