Mobil Ödeme Hizmetleri

» karma » Mobil Ödeme Hizmetleri

Mobil ödeme hizmetleri acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için üretilmiş hızlı bir hizmet sistemidir.  Bu sistem üzerinden dilediğiniz kadar mobil ödeme hizmetleriyle nakit avanslar çekebilirsiniz. Ödeme işleminizi onayladıktan sonra sisteme vermiş olduğunuz IBAN bilgisine paranız aktarılmaktadır. Paranızın aktarılma işlemi çok hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Ödeme dekontunuzu ilgi mercilere aktardığınız anda ödeme işleminiz gerçekleşir. Sistemin çalışma şekli son derece […]

Mobil ödeme hizmetleri acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için üretilmiş hızlı bir hizmet sistemidir.  Bu sistem üzerinden dilediğiniz kadar mobil ödeme hizmetleriyle nakit avanslar çekebilirsiniz. Ödeme işleminizi onayladıktan sonra sisteme vermiş olduğunuz IBAN bilgisine paranız aktarılmaktadır. Paranızın aktarılma işlemi çok hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Ödeme dekontunuzu ilgi mercilere aktardığınız anda ödeme işleminiz gerçekleşir.

Sistemin çalışma şekli son derece kolay olmakla beraber canlı destek hattı üzerinden de her türlü yardım talebinde bulunabilirsiniz. Canlı destek hattı sizlere 7/24 yardım talebi vermektedir. Mobil ödeme hizmetleri veren kurumumuz sizlerin bütün acil nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet veren müşteri odaklı bir kurumdur. Her türlü faturalı operatör sahibi olan kişiler mobil ödeme hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

Mobil Ödeme Boz

Mobil ödeme boz hizmetleri günümüzün en popüler nakit para çekme yöntemlerinden birisi olmaktadır. Sistemin işleyişi oldukça basittir. İlgili kurum tarafından SMS şeklinde telefonunuza onay mesajı gelmektedir. Bu onay mesajı nakit istediğiniz tutar boyutundadır. SMS mesajına onay verdikten sonra mobil ödeme işleminiz gelecek ayki telefon faturanıza yansımış olur. Böylelikle sisteme vermiş olduğunuz kayıtlı banka bilginize nakit ödeme işleminiz yansıtılmaktadır.

Sistemin en önemli avantajı hızlı altyapısal işlem olanağıdır. SMS ödeme işleminizi onayladığınız anda nakit paranız banka hesabınıza yatırılmaktadır. Mobil ödeme hizmeti veren kurumumuz siz elit müşterilerimize birinci sınıf kalite standartlarında garantili ödeme hizmetleri sunmaktadır.