Harddisk ve Veri Kurtarım İşlemleri

» karma » Harddisk ve Veri Kurtarım İşlemleri

Harddisk veya sabit disk bir bilgisayarın içindeki en çok ve başta gelen depolama ürünüdür. İşletim sisteminden bilgisayarın yazılımına kadar birçok bilgi bu donanım sayesinde depolanır.  Geçici değil, kapatılmasında bile bu kaydedilen verilen depolanması ve saklanılması görevi görür. Ve bazen, belirli sebepler yüzünden harddiskler zarar görebilir ve harddisk veri kurtarma operasyonlarına mecbur kalabilir. Firmamız da harddisk veri kurtarma merkezi hizmetleri […]

Harddisk veya sabit disk bir bilgisayarın içindeki en çok ve başta gelen depolama ürünüdür. İşletim sisteminden bilgisayarın yazılımına kadar birçok bilgi bu donanım sayesinde depolanır.  Geçici değil, kapatılmasında bile bu kaydedilen verilen depolanması ve saklanılması görevi görür. Ve bazen, belirli sebepler yüzünden harddiskler zarar görebilir ve harddisk veri kurtarma operasyonlarına mecbur kalabilir. Firmamız da harddisk veri kurtarma merkezi hizmetleri vermektedir. Veri kurtarma merkezlerimizde kaybolan, yok olan verilerinizin tekrar hayata döndürülmesi çalışmaları vermekteyiz.

Veri Kurtarmada Nasıl Yöntem İzliyoruz?

Sizlerin  taleplerine göre ekip arkadaşlarımız tarafından analizler yapılır ve veri kurtarma operasyonlarına başlanır. Bu süreçte de kaybolan verilerinize tekrardan sahip olabilir, kendinizi daha büyük sorunlardan alıkoyabilirsiniz. Verilerin kurtarılması bedeli ise oldukça ekonomik ve sizi daha büyük bilançolardan koruyacak tutarlardır.  Harddisklerin hassas bir yapıya sahip oldukları biliniyor. Bu yüzden hasar görme, bozulma ve benzeri durumlarla oldukça fazla karşılaşmaktayız. Böylelikle de verilerin kaybolması durumu ortaya çıkmaktadır. Eğer kaliteli ve işini bilmeyen insanlarla çalışma durumu ortaya çıkarsa verilerin tamamen kaybı söz konusu olabilir. Firmamız olarak da bu tehlikenin farkında olduğumu belirtip, işlerini en iyi şekilde fiile döken ekip arkadaşlarımızla hizlere hizmet verdiğimizi söylemek isteriz.

Birçok veri kaybolma sebebi ve birçok veri kurtarma pozisyonları vardır. Bu veri kayıpları yazılım kaynaklı olabilir, harddiskin deforme olmasıyla olmuş olabilir, virüs kaynaklı olmuş olabilir ve benzeri sebeplerle verileriniz kaybolmuş olabilir ve bizler de bu kaybolan verilerin kurtarımı için sizlere destek olmaya çalışmaktayız. Firma olarak alanında en iyi ve en güvenilir yerlerde durmaya özen gösteriyoruz ve müşterilerimizin verilerinin kurtarımı için üst düzey çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar gerçekleştirilirken sizler için en iyi sistemleri kullanıyoruz ve bu sistemleri kullanırken de sizlere uygun fiyatlar teklif ediyoruz. Firmamız işini en iyi şekilde yapmaya devam ediyor.