Galatasaray’ın Ligde Kötü Gidişi Sürüyor

» karma » Galatasaray’ın Ligde Kötü Gidişi Sürüyor

Süper Lig’e kötü bir başlangıç yapan Galatasaray’ın bu hafta oynanacak Galatasaray-Trabzonspor derbisinden umutları çok büyük.

Galatasaray’ın Umutları Bu Maça Bağlı

Süper Lig’e kötü bir başlangıç yapan Galatasaray’ın bu hafta oynanacak Galatasaray-Trabzonspor derbisinden umutları çok büyük. Sarı Kırmızılı takım sezon öncesinde bildiğimiz gibi teknik direktör olarak Fatih Terim ile yollarını ayırmışlardı. Piabet Fatih Terim yerine gelen İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent çıktığı ilk iki müsabakada galibiyet alamadı. Bununla birlikte Galatasaray’ın 3 puan alabilmesi için bu derbiyi kazanması şart.

Galatasaray Süper Lig’e üst üste aldığı mağlubiyetler ile kötü bir başlangıç yaptı. Şu anda 27 puan ile lig içerisinde 13. sırada yer alıyor. Bu derbi ile her şeye yeniden başlamak isteyen sarı kırmızılı takım derbi için her şeylerini ortaya koyacaklarmış gibi gözüküyor.

Galatasaray’ın Süper Lig 2022 Yolculuğu

Kötü bir başlangıç yapan Aslan’lar bu lig yolculuklarına isimlerinin hakkını vererek devam etmek istediklerinin mesajını bizlere verdi. Kötü başlangıçlar her zaman olabilecek şeyler. Fakat sarı kırmızılı takım bu derbiden sonra her şeyi düzeltebilir.

Torrent çalıştırıcılığında Galatasaray çıktıkları ilk iki maçtan puan alamadı. İlk olarak deplasmanda Hatayspor’a 4-2, ikinci olarak Kasımpaşa’ya 3-1 yenildi. Bu derbiyi kazanırsa Torrent’in ilk galibiyeti olacak.

Galatasaray lig içerisindeki son 11 karşılaşmasında sadece 1 kere galibiyet kazandı. Bu karşılaşmalarda 6 kere mağlubiyet alan sarı kırmızılılar 4 kere de berabere kaldılar. Tek galibiyetini Antalyaspor’a karşı alabildi. Eğer derbiden galip olarak ayrılırsa lige dönüş yapmanın ilk adımını atmış olacaklar.

Bu sezon 11 kere evinde karşılaşma yaşayan Cimbom, bu mücadelelerde 5 kez galibiyet alırken 4 kere yenilgi ve 2 kere de beraberlik aldı. Bu maçlarda 14 tane gol atan Galatasaray buna karşın 12 tane gol yedi. Piabet giriş giriş toplam sezon içerisindeki karşılaşmalarda 27 gol atarken 31 gol yiyerek -4 gol averajına sahip.

Deplasman öncesinde 3 oyuncunun sarı kart sınırında olması Galatasaray taraftarını korkutuyor. Oyunculardan Christian Luyindama, DeAndre Yedlin ve Ömer Bayram derbi içerisinde bir sarı kart yemeleri halinde bir sonraki oynanacak maç olan Alanyaspor maçında cezalı olacak.

Sakatlıkları olan Fernando Muslera, Mbaye Diagne, Işık Kaan Arslan ve Alpaslan Öztürk’ün derbi maçında forma giymesi beklenmiyor. Bununla beraber milli takımlarıyla Afrika Kupa’sına katılan Mustafa Muhammed ile Sofiane Feghouli yine derbi de forma giymeyecekler arasında.

Piabetbahisgvenilir.com