Korucu Maaşlarına 135 TL Zam Yapılacak

» EKONOMİ » Korucu Maaşlarına 135 TL Zam Yapılacak

ERDOĞAN’DAN KORUCULARA MÜJDE Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile korucu maaşlarına 135 TL zam yapılacak.Erzurum’da ilk mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koruculara müjdeli haber verdi.Erdoğan yaptığı açıklamada koruculara 135 TL zam müjdesi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından ilgili bölüm şöyle; ”Son dönemde terör örgütünün güvenlik korucularımızı hedef alması boşuna değil. Güvenlik korucularımız terörle mücadele daha […]

ERDOĞAN’DAN KORUCULARA MÜJDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile korucu maaşlarına 135 TL zam yapılacak.Erzurum’da ilk mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koruculara müjdeli haber verdi.Erdoğan yaptığı açıklamada koruculara 135 TL zam müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından ilgili bölüm şöyle;

”Son dönemde terör örgütünün güvenlik korucularımızı hedef alması boşuna değil. Güvenlik korucularımız terörle mücadele daha etkin görevler üstleniyor. Gerekli şartlara sahip güvenlik korucularımızın bir kısmını uzman erbaş olarak da değerlendiriyoruz. Şimdi güvenlik korucularımızın ücretlerinde 135 liralık daha iyileştirme yapıyoruz”