Aykut Kocaman’dan önemli Elif Elmas açıklamaları

» SPOR » Aykut Kocaman’dan önemli Elif Elmas açıklamaları

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında 1-0 yenip tur atladıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Aykut Kocaman’ın maç sonu sözleri; ”Temel amaç turu geçmekti. Lig öncesi yıpranmadan, 2-0’ın verdiği kazanımla birlikte 3-4 genç futbolcuyu oyun içinde görmekti. İstanbulspor, ilk maçta da neler yapabileceği konusunda önemli mesajlar vermişti. Onların oyun […]

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında 1-0 yenip tur atladıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman’ın maç sonu sözleri;

”Temel amaç turu geçmekti. Lig öncesi yıpranmadan, 2-0’ın verdiği kazanımla birlikte 3-4 genç futbolcuyu oyun içinde görmekti. İstanbulspor, ilk maçta da neler yapabileceği konusunda önemli mesajlar vermişti. Onların oyun planı açısından geçmesi, iyi baskı yapamamamız ilk yarıda bizim kaleye daha kolay gelmelerine neden oldu. Oyunun kontrolü, ilk yarıda İstanbulspor’daydı gibi gözüküyordu. İlk yarıda gol bulsalardı, değişik bir maç olabilecekti. Biz atsaydık dirençlerini kıracaktık.

İkinci yarı topun hakimiyetini ele geçirdik. Rakip oyuncuları saha dışına itmeye zorlandık. Maçın sonunda gelen gol, kazanma alışkanlığı açısından iyi oldu. Oyunun ikinci yarısı bizim için daha anlamlıydı.

”DOĞRU BİR TRANSFERDİ, İYİ BİR FIRSATTI…”

Genel bir değerlendirme yapacağız. Elif kadar pek çok oyuncu için geçerli olacak. Yiğithan, kulübümüz için doğru bir transferdi. Hollanda gibi düzenli bir ülkede, futbol oynama şansı bulabilirse çok iyi olacak. Onu hazır göndermek için bu maç, iyi bir fırsattı. Maçın başında sakatlanması çok büyük şanssızlıktı. Çok doğru bir transferdi onun için. Büyük talihsizlik oldu. Transferi etkiler mi bilmiyorum, daha çok taze.