Almaya’da Ses Getiren Twitt

» SPOR » Almaya’da Ses Getiren Twitt

Manchester City’nin Cardiff City’i 2-0 yenip Federasyon Kupası’nda beşinci tura çıktığı maçta Leroy Sane Cardiff’ten Bennett’in tekmesiyle sakatlandı. Almanya Milli Takımı’nın resmi twitter hesabı, “Hey Cardiff City! Lütfen futbolcumuzu sakatlamayın” mesajını paylaştı ama çok ses getirince sildi. İngiltere’de Federasyon Kupası’ndaki Cardiff City-Manchester City maçına Almanya’dan müdahele geldi. Manchester City’nin 2-0 kazanıp beşinci tura çıktığı maç […]

Manchester City’nin Cardiff City’i 2-0 yenip Federasyon Kupası’nda beşinci tura çıktığı maçta Leroy Sane Cardiff’ten Bennett’in tekmesiyle sakatlandı. Almanya Milli Takımı’nın resmi twitter hesabı, “Hey Cardiff City! Lütfen futbolcumuzu sakatlamayın” mesajını paylaştı ama çok ses getirince sildi.

İngiltere’de Federasyon Kupası’ndaki Cardiff City-Manchester City maçına Almanya’dan müdahele geldi. Manchester City’nin 2-0 kazanıp beşinci tura çıktığı maç esnasında takımın gözdelerinden Alman Leroy Sane Cardiff’ten Joe Bennett’in attığı tekme ile sakatlandı.

Bennett’in bu sert hareketi Almanya’da bile tepki çekti. Almanya Milli Takımı’nın resmi twitter hesabı da topa girdi ve şu mesajı paylaştı:

“Hey Cardiff City Önümüzde ki yaz ayı bizim için büyük anlam taşıyor bir turnuva olduğunu bilmenizi isteriz. Lütfen futbolcumuzu sakatlamayın”

Mesaj hem Almanya’da hem de İngiltere’de gündem oldu. Ancak Almanya Milli TakımI’nın resmi hesabı, çok ses getiren mesajı bir süre sonra sildi.