Kim Jong-un’un Eşi İngiltere Prensi’nin Eşini Taklit Ediyor

» DÜNYA » Kim Jong-un’un Eşi İngiltere Prensi’nin Eşini Taklit Ediyor

İNGİLTERE PRENSİ’NİN EŞİ GİBİ GİYİNİYOR İDDİASI Kuzey Kore liderinin eşi,İngiltere Prensi William’ın eşi Kate Middleton’u giyim konusunda taklit ettiği iddia edildi.Bir çok resimde Kate Middleton gibi stil olarak giyinen Kuzey Kore devlet başkanının eşi Ri Sol-ju’nun bire bir Kate Middleton gibi giyindiği iddia edildi. İngiliz The Sun gazetesi, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un eşi Ri […]

İNGİLTERE PRENSİ’NİN EŞİ GİBİ GİYİNİYOR İDDİASI

Kuzey Kore liderinin eşi,İngiltere Prensi William’ın eşi Kate Middleton’u giyim konusunda taklit ettiği iddia edildi.Bir çok resimde Kate Middleton gibi stil olarak giyinen Kuzey Kore devlet başkanının eşi Ri Sol-ju’nun bire bir Kate Middleton gibi giyindiği iddia edildi.

İngiliz The Sun gazetesi, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un eşi Ri Sol-ju’nun Cambridge Düşesi Kate Middleton’ınkine benzer kıyafetlerle birçok defa görüldüğünü, İngiltere Prensesi’nin moda anlayışını kendine örnek aldığını ileri sürdü.

Kate Middleton, Ri Sol-ju, Kuzey Kore, İngiltere, Dünya, Moda, Yaşam, Kim Jong-un
“Kuzey Kore First Lady’si ile Cambridge Düşesi’nin düşünebileceğinizden çok daha fazla ortak noktası var” ifadelerini kullanan gazete, eski şarkıcı Ri Sol-ju ile şu anda üçüncü çocuğuna hamile olan Düşes’in benzer stillerini derledi.
Kate Middleton, Ri Sol-ju, Kuzey Kore, İngiltere, Dünya, Moda, Yaşam, Kim Jong-un
Diğer taraftan, 28 yaşındaki Kuzey Kore First Lady’sinin gizli batı hayranlığını bu şekilde gösterdiği öne sürüldü.

Kate Middleton, Ri Sol-ju, Kuzey Kore, İngiltere, Dünya, Moda, Yaşam, Kim Jong-un
Güney Koreli tasarımcı Kim Myonghee ise konuyla ilgli olarak, “Ri, bana göre kraliyet ailesinden gelen genç bir kadının stilini kopyalayarak statüsünü vurgulamaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.